- Thank you received: 0
Keisinger ház
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Most? Most ha gondolod haza is mehetünk, de ha gondolod, sétálhatunk is egyet még, vagy mondjuk megnézhetjük valamelyik kilátót. Ekkora fényszennyezéssel Boston egészen máshogy néz ki éjszaka, mint nappal. Igaz, hogy szép, de tudod, ha az ember a csillagok felé irányítja a teleszkópot és csak repül?t meg szuborbitális járatot, meg m?holdakat kap lencsevégre..."
-"Mennyi id?nk van? Annyi id?nk, amennyit rá szánsz. Ha nyolc óra alvással számolsz és hétkor akarsz kelni, akkor is van még pár óránk, de ennyire nem szeretem behatárolni magam. Az Azumi szokása, de ? inkább az utolsó másodpercig kiélvezi, kitölti az alkalmat, én meg inkább elveszek benne, ahelyett, hogy az órámat nézegetném."
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Az id?vel sokszor szeretek számolni, nem tehetek róla, szakmai ártalom. De most tök jól érzem magam veled és csak arra voltam kíváncsi, hogy meddig maradhatunk még így, mennyi pihenésre van szükséged a holnapi teszthez. Viszont ezek szerint még ráérünk elveszni az alkalomban, ennek örülök. Akkor felkeresünk egy kilátót? Ismered ?ket, vagy gyorsan megnézzem, hogy melyiket mondják a legszebbnek?
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Ha jó kilátást akarsz, akkor akár valamelyik magas épület is jó, de a természetes pontokat én jobban szeretem. Az egyik ilyen az a Belleuve Hill, ott is a Belleuve Park, bár némelyik nagyobb fa miatt néha repülnöm kell. Ha viszont nem zavar, hogy ki kell menni, akkor Arlingtonból a Menotomy Rocks Park. Ha viszont csak sétálni akarsz, akkor ott a Mt. Auburn Cemetery, amir?l nem is sejted, hogy temet?, olyan jól meg van csinálva. Ha a horizonton a várost akarod látni, akkor meg az egyetemnél a Memorial Drive, de a Public Garden se rossz sétálni, csak ott asszem már mintha lettünk volna."
Csapat riadó!
- Repülnöd? Úgy érted mágiával, technikai segítség nélkül? Az mondjuk király lehet. Bár valószín?leg sok energiát emészt el, mert ha nem így volna, már megszoktuk volna a fejünk felett repekd? mágusokat.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Csapat riadó!
[OOC: Nem tudom hogy állunk a vacsora elfogyasztásával, ha már végeztünk, akkor fizetek és invitálom kifelé Erikát, ha nem, akkor még nem.]
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Más Shadowrun kalandok
- Cégháborúk 1: DreamCon Boston
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

How to resolve AdBlock issue?