Keisinger ház

More
12 years 11 months ago #4440 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Keisinger ház
-"Hát, nem pálcikaember, de nem is olyan életh?. Igazából csak annyi az egésznek a titka, hogy néha egy kicsit meg kell állni és meg kell figyelni a dolgokat. Ugyanolyan türelemjáték és ugyanúgy kedvelni kell, mint mondjuk az áramkörtervezést. Nekem meg azzal volna gondom. Egyébként tényleg csak vázlatok, mert egy igazi komoly képhez sokkal többet kell dolgozni, amit befejeztem abból meg még kevés van. A másik dolog pedig az, hogy ha rajzolok nem azért rajzolok, hogy a legtökéletesebben reprodukáljam azt, amit egyszer a természet már tökéletesre fejlesztett. Igazából csak a pillanatot akarom megragadni és azt, amit akkor jelentett. Nem olyan absztrakt dolgokat rajzolok, mint például Picasso, de azért hidd el, sokat számít egy képnél mondjuk az érzelmi töltés. Persze, tudom ott a hiperrealizmus, de annyira nem vagyok id?milliomos, hogy, na meg abba ami ennyire másol, nagyon nehéz érzelmeket beletenni."

-"Most? Most ha gondolod haza is mehetünk, de ha gondolod, sétálhatunk is egyet még, vagy mondjuk megnézhetjük valamelyik kilátót. Ekkora fényszennyezéssel Boston egészen máshogy néz ki éjszaka, mint nappal. Igaz, hogy szép, de tudod, ha az ember a csillagok felé irányítja a teleszkópot és csak repül?t meg szuborbitális járatot, meg m?holdakat kap lencsevégre..."

-"Mennyi id?nk van? Annyi id?nk, amennyit rá szánsz. Ha nyolc óra alvással számolsz és hétkor akarsz kelni, akkor is van még pár óránk, de ennyire nem szeretem behatárolni magam. Az Azumi szokása, de ? inkább az utolsó másodpercig kiélvezi, kitölti az alkalmat, én meg inkább elveszek benne, ahelyett, hogy az órámat nézegetném."

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 11 months ago #4441 by danka90
Replied by danka90 on topic Keisinger ház
- A sétát nem ajánlom így estefelé, múltkor is, mikor kint jártam, láttam, ahogy két árnyvadász épp elkap egy harmadikat, el is húztam a csíkot gyorsan. Nem biztos, hogy annyira zavartalan lenne a sétánk. Az meg nem egészen törvényes, ha a Mátrixban keresek gyorsan valami könnyen használható fegyver sémát, kinyomtatom bel?le a fegyvert és azzal flangálunk, hogy szükség esetén legyen kéznél valami. Inkább kerüljük ki az ilyen szituációkat. Viszont a kilátós ötlet jól hangzik. Lehet, hogy a csillagokat kevésbé látni, bár lehet, hogy azzal is szerencsénk lesz, de a város fényei is szépek valami magas helyr?l. Arra kíváncsi lennék.

- Az id?vel sokszor szeretek számolni, nem tehetek róla, szakmai ártalom. De most tök jól érzem magam veled és csak arra voltam kíváncsi, hogy meddig maradhatunk még így, mennyi pihenésre van szükséged a holnapi teszthez. Viszont ezek szerint még ráérünk elveszni az alkalomban, ennek örülök. Akkor felkeresünk egy kilátót? Ismered ?ket, vagy gyorsan megnézzem, hogy melyiket mondják a legszebbnek?

More
12 years 11 months ago #4442 by Nyarlathotep
-"Attól függ, hogy merre sétálsz. Egyébként mit kerestél olyan szörny? biztonsági zónában? Áhh, mindegy, a te dolgod, csak furcsálltam. Olyan helyekre okkal megy az ember, neked meg nem hiszem, hogy drog kellett, maximum dúsított urán, de nem hiszem, hogy az új kocsid azzal menne... Mindenesetre oda én nem fogok menni. Ha véletlen kinyírok valakit, sokkal komolyabban sújt a törvény, hisz külföldi vagyok, varázsló és bejegyzett harcm?vész is."

-"Ha jó kilátást akarsz, akkor akár valamelyik magas épület is jó, de a természetes pontokat én jobban szeretem. Az egyik ilyen az a Belleuve Hill, ott is a Belleuve Park, bár némelyik nagyobb fa miatt néha repülnöm kell. Ha viszont nem zavar, hogy ki kell menni, akkor Arlingtonból a Menotomy Rocks Park. Ha viszont csak sétálni akarsz, akkor ott a Mt. Auburn Cemetery, amir?l nem is sejted, hogy temet?, olyan jól meg van csinálva. Ha a horizonton a várost akarod látni, akkor meg az egyetemnél a Memorial Drive, de a Public Garden se rossz sétálni, csak ott asszem már mintha lettünk volna."

Csapat riadó!

More
12 years 11 months ago #4443 by danka90
- Ezek közül mind elég jól hangzik. Majd id?vel mutasd meg ?ket. Ma este akkor kezdjük mondjuk a Belleuve Park-al, szeretném felülr?l látni a várost. Valahogy sokkal szebb a nagyváros felülr?l, a fényeivel, mint amikor benne sétálsz.
- Repülnöd? Úgy érted mágiával, technikai segítség nélkül? Az mondjuk király lehet. Bár valószín?leg sok energiát emészt el, mert ha nem így volna, már megszoktuk volna a fejünk felett repekd? mágusokat.

More
12 years 11 months ago #4444 by Nyarlathotep
-"Nem olyan vészes az a varázslat és valahogyan nekem is meg kellett tanulnom, meg be kellett gyakorolnom. Oké, pár méterr?l nem olyan jó zuhanni, mert ott még az erny? se nyílna ki, de a látvány azért nem rossz. Mondhatni mindenért kárpótol, ha nem az elején vagy a tanulmányaidnak és összeszorított fogakkal koncentrálva próbálsz a leveg?ben maradni, vagy épp kapálózva zuhansz. Na mindegy, ilyen gond nem lesz most, szóval nem kell erny?. Meg ki tudja, az is lehet, hogy tavaly óta dolgoztak is a kertészek és eltüntették azt a nagy kiálló ágat."

Csapat riadó!

More
12 years 11 months ago #4447 by danka90
- Remekül hangzik, és úgy megy ez, mint a zuhanyzáspótló varázslatnál? Engem is fel tudsz vele emelni? Érdekes lenne repülni egy kört a város felett, mint a régi szuperh?sös filmekben látott klisé jelenetekben. Bár biztos furcsán érezném magam a szerepek megcserél?dése miatt... De mindegy, majd építek valamit, amivel én is fel tudom emelni kett?nket.

[OOC: Nem tudom hogy állunk a vacsora elfogyasztásával, ha már végeztünk, akkor fizetek és invitálom kifelé Erikát, ha nem, akkor még nem.]

Time to create page: 0.223 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.